Target

Acum câteva zile am găsit pe Ziarul Financiar un articol cu titlul Managerii unei firme din China și-au obligat angajații să bea urină și să mănânce gândaci pentru că nu au atins targeturile. Credeam că le-am pătimit pe toate în bancă pentru neîndeplinirea targetului, însă corecții fizice nu mi s-au aplicat, e o limită ce nu a fost depășită. Poate că articolul ăsta de pe ZF le va servi ca inspirație  capetelor încoronate ale băncii – l-ar putea folosi ca motivare pozitivă: vedeți ce angajatori inumani există în lume, banca asta e o adevărată piersicuță pentru angajații ei, ar trebui sa fiți mai recunoscători și să lucrați mai cu aplomb la îndeplinirea targetului, ingraților!

Era o legendă urbană call-center-ul care i-a anunțat pe angajați că, dacă nu își îndeplinesc targetul, nu își merită scaunul de la birou. Demonstrativ, angajații au fost puși să dea telefoane timp de o oră în picioare la birou, fără scaun. Multă vreme am trăit cu senzația că aceeași soartă ne paște și pe noi, în bancă – chiar meriți să stai jos dacă nu îți îndeplinești targetul? Întreb pentru o prietenă.

https://www.zf.ro/business-international/managerii-unei-firme-din-china-si-au-obligat-angajatii-sa-bea-urina-si-sa-manance-gandaci-pentru-ca-nu-au-atins-targeturile-17615242?fbclid=IwAR1wDAe4lhpMPl65ZBk6TidWA_GdluE9f93b2JdDbrxX3FNjquH-dM1YySQ

Foto: evz.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s